Strokovno srečanje Best CPR team

16. aprila 2024 v SIM centru 

Best CPR Team

Simulacijski izobraževalni center (SIM center) Zdravstvenega doma Ljubljana vabi na strokovno srečanje Best CPR Team, ki bo potekalo 16. aprila 2024 v SIM centru v prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana, Metelkova ulica 9, Ljubljana, s pričetkom ob 9.00 uri, z namenom krepitve znanja v kriznih situacijah v zdravstvu.

Obravnava kriznih situacij v zdravstvu je za tim stresna izkušnja, saj se z njimi ne srečujejo vsakodnevno (obravnava vitalno ogroženega pacienta, komunikacija v teamu in komunikacija s svojci, obravnava hudo poškodovanega,…).

Ker je delež takih situacij nizek, je pomembno, da se zdravstveni delavci usposabljajo skupaj v teamu, saj s tem pridobijo zaupanje v svoje znanje in sposobnosti, ter tako zmanjšajo stres, ki nastane ob nudenju pomoči. S takšnim izobraževanjem se dodatno zmanjšuje nastanek napak v klinični praksi.

Timsko delo je skrivnost,
ki ljudem omogoča, da dosežejo
neverjetne rezultate.

Komu je namenjeno?

Strokovno usposabljanje Best CPR team je namenjeno zdravstvenim delavcem (zdravnikom, dipl. medicinskim sestram, tehnikom zdravstvene nege, študentom zdravstvenih in medicinskih fakultet).

Prijava na strokovno usposabljanje

Na strokovno usposabljanje se lahko prijavite preko e-maila: prijava@sim-center.si

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. Število prijav je omejeno.

Kotizacija na strokovnem usposabljanju znaša 500 € z DDV za celoten zdravstveni tim (5 udeležencev).

Splošne informacije

Mesto in čas izvedbe strokovnega usposabljanja: 16. april 2024 v SIM centru v prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana, Metelkova ulica 9, Ljubljana, s pričetkom ob 9.00 uri.

Uradni jezik: slovenščina

Dodatne informacije dobite v SIM centru na tel. št.: 041-437-419 oz. po e-pošti: prijava@sim-center.si