Strokovno srečanje
Best CPR Team

Best CPR team

Simulacijski center (SIM center) Zdravstvenega doma Ljubljana vabi na strokovno srečanje Best CPR team, ki bo potekalo 1. aprila 2022 v SIM centru
v prostorih Zdravstvenega doma Ljubljana, Metelkova ulica 9, Ljubljana, s pričetkom ob 9.00 uri, z namenom krepitve znanja v kriznih situacijah v zdravstvu.

Obravnava kriznih situacij v zdravstvu je za tim stresna izkušnja, saj se z njimi ne srečujejo vsakodnevno (reanimacija otroka ter komunikacija s starši tega otroka, obravnava agresivnega pacienta, huje poškodovanega pacienta…). Ker je delež takih situacij nizek, je pomembno, da se zdravstveni delavci usposabljajo skupaj v teamu, saj s tem pridobijo zaupanje v svoje znanje in sposobnosti, ter tako zmanjšajo stres, ki nastane ob nudenju pomoči. S takšnim izobraževanjem se dodatno zmanjšuje nastanek napak v klinični praksi.

Strokovno usposabljanje Best CPR team je namenjeno zdravstvenim delavcem (zdravnikom, dipl. medicinskim sestram, tehnikom zdravstvene nege, študentom zdravstvenih in medicinskih fakultet).

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. Število prijav je omejeno. Kotizacija na strokovnem usposabljanju znaša 500 € z DDV za celoten zdravstveni tim (5 udeležencev).